Betamet ja Elomatic yhteistyöhön

Oululainen Betamet Oy ja turkulainen Elomatic Oy ovat sopineet suunnittelu-, asennus- ja käyttöönottoyhteistyöstä erityisesti hankkeissa, jotka liittyvät paperi-, sellu, kaivos-, energia-, teräs- ja kemianteollisuuden hankkeisiin. Sopimus vahvistaa yritysten kilpailukykyä ja asemaa teollisuuden investointiprojekteissa.

Betamet ja Elomatic täydentävät sopivasti toistensa osaamista. Elomatic tarjoaa asiakkailleen konsultointia, suunnittelua, tuotekehitystä ja projektinhallintaa, kun Betamet sen sijaan keskittyy teollisuuden kone-, putki- ja ilmalaiteasennuksiin, vaativien jaloteräslaitteiden valmistukseen ja modernisointiprojekteihin. Yritysten yhteistyössä Elomatic vastaa esisuunnittelusta ja yksityiskohtaisesta suunnittelusta, Betamet sen sijaan vastaa asentamisen tarvitsemasta suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksista. Projektinhoidosta ja käyttöönotosta sovitaan tapauskohtaisesti. Vastuut sovitaan selkeästi ja ne kannetaan huolella.

”Osaamisalueemme täydentävät toisiaan. Olemme tehneet yhteistyötä pitkään, ja toimintakulttuurimme tukevat toisiaan. Parannamme kilpailukykyämme tarjoamalla yhteisille asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelukonseptin. Tämä vahvistaa kummankin yrityksen kilpailukykyä”, sanoo Elomaticin Mechanical-toimialajohtaja Timo Martikainen.

Kumppanuus edistää myös yritysten yhteisten tarjousten läpinäkyvyyttä.

”Elomaticin ja Betametin tavoitteena on toteuttaa yhdessä teollisuuden investointiprojekteja. Yhteisten hankkeiden markkinoinnissa esiinnymme kumppaneina ja viestimme yhteisistä ratkaisutoimituksista. Osallistumme tällöin yhdessä myös tarjous- ja sopimusneuvotteluihin”, toteaa Betametin kehitysjohtaja Petri Nyberg.

Lisätietoa antavat:

Elomatic: Timo Martikainen, puh. 050 466 0303, timo.martikainen@elomatic.com

Betamet: Petri Nyberg, puh. 040 746 7952, petri.nyberg@betamet.fi

 

Elomatic

Elomatic tarjoaa konsultointi-, suunnittelu-, tuotekehitys- ja projektinhallintapalveluita sekä tuotteita ja kokonaisratkaisuja teollisuusyrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Yritykselle on kertynyt lähes 50 toimintavuoden aikana vankka kokemus eri teollisuudenalojen investointiprojekteista. Elomaticilla on yli 900 työntekijää Suomessa, Puolassa, Hollannissa, Intiassa, Kiinassa, Venäjällä, Italiassa, Espanjassa, Singaporessa ja Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.

www.elomatic.com

Betamet

Betamet on erikoistunut teollisuuden vaativiin kone-, laite- ja putkistoasennuksiin sekä konepajatoimintaan jo vuodesta 1993. Teemme koneiden ja kokonaisten tuotantolinjojen purkuja sekä siirtoja. Betametin konepajat toimivat tilauskonepajoina ja tukevat projekteja valmistaen ja huoltaen tarvittavia osia ja laitteita, kuten teloja. Betamet on toimitusvarmuus-, työturvallisuus- ja laatujohtaja tarjoamiensa projekti-, muutostyö- ja valmistuspalveluissa kansainvälisesti. Betametillä on noin 200 työntekijää, joista Saksassa noin 25.

www.betamet.fi