Haemme työnjohtajaa

Haemme työnjohtajaa

Haemme kasvavaan tiimiimme

TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen

 

Betamet Oy on yksityinen asennus-, putkisto- ja konepajapalveluita tarjoava yritys. Työllistämme reilut 180 ihmistä, ja liikevaihtomme on noin 30 miljoonaa. Projektimme ovat erilaisia teollisuuden investointi- ja huoltoprojekteja pääasiassa paperi-, sellu-, teräs- ja kaivosteollisuudessa.

 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta teollisuuden työnjohtotehtävistä. Työsi on liikkuvaa ja vie sinut asiakaskohteisiimme meillä ja maailmalla. Onnistut tehtävässä oma-aloitteisen, joustavan ja tehokkaan työotteesi ansiosta. Olet hyvä organisoimaan asiat niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa sekä ansaitset asiakkaiden luottamuksen sujuvalla yhteistyöllä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla

- tekninen koulutus
- matkustusvalmiutta, pääasiallisesti kotimaassa ja Euroopassa
- sujuva englannin sekä suomen kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
- kokemusta työmaa-aktiviteeteista kuten laiteasennuksista ja valvonnasta
- työnjohdollista taustaa
- ymmärtämystä mittaustekniikasta

Työnjohtajana pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti ja vastaat muun muassa asennustöiden esivalmistelusta, työsuojeluun ja turvallisuuteen liittyvistä asioista, asennusten etenemisestä ja välittömästä työnohjauksesta. Osallistut asennusprojektien suunnitteluun ja toteutukseen sekä materiaalien ja palveluiden hankintoihin yhdessä johdon kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat myös laadun varmistaminen ja dokumentointi sekä henkilöstön ja koneiden resurssisuunnittelu.

Tehtävään valittavalle henkilölle Betamet tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kasvavassa, kansainvälisesti toimivassa yrityksessä. Bonuksena saat loistavat työkaverit sekä erilaisia hyvinvointiin liittyviä etuja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 30.9.2020 mennessä mika.rahkola@betamet.fi. Toimi pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Voit kysyä tehtävästä lisätietoja, Mika Rahkola 0400 219606