Työmaapäällikköä

Työmaapäällikköä

Haemme kasvavaan tiimiimme

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen

 

Betamet Oy on yksityinen asennus-, putkisto- ja konepajapalveluita tarjoava yritys. Työllistämme reilut 180 ihmistä, ja liikevaihtomme on noin 30 miljoonaa. Projektimme ovat erilaisia teollisuuden investointi- ja huoltoprojekteja pääasiassa paperi-, sellu-, teräs- ja kaivosteollisuudessa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kansainvälistä kokemusta teollisuuden työmaapäällikön roolista tai työnjohtotehtävistä. Työsi on liikkuvaa ja vie sinut asiakaskohteisiimme meillä ja maailmalla. Onnistut tehtävässä oma-aloitteisen, joustavan ja tehokkaan työotteesi ansiosta. Olet hyvä organisoimaan asiat niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa sekä ansaitset asiakkaiden luottamuksen sujuvalla yhteistyöllä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla

- tekninen koulutus
- matkustusvalmiutta, pääasiallisesti kotimaassa ja Euroopassa
- sujuva englannin sekä suomen kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
- kokemusta työmaa-aktiviteeteista kuten asennuksista ja valvonnasta
- työnjohdollista taustaa
- mahdollisesti kokemusta hitsausprosesseista


Työmaapäällikkönä pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti ja vastaat muun muassa projektien taloudesta, turvallisuudesta ja aikatauluista. Osallistut asennusprojektien suunnitteluun ja toteutukseen sekä materiaalien ja palveluiden hankintoihin yhdessä johdon kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat myös laaduntarkastus ja dokumentointi, asiakaskontaktit sekä henkilöstön ja koneiden resurssisuunnittelu.

Tehtävään valittavalle henkilölle Betamet tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kasvavassa, kansainvälisesti toimivassa yrityksessä. Bonuksena saat loistavat työkaverit sekä erilaisia hyvinvointiin liittyviä etuja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 30.9.2020 mennessä esa.karki@betamet.fi. Toimi pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Voit kysyä tehtävästä lisätietoja, Esa Kärki 040 523 6658