Mekafluid Oy ja Betamet kumppanuus

Betametin ja Mekafluid Oy:n kumppanuus mahdollistaa asiakkaillemme laajoja kokonaistoimituksia. Mekafluid Oy:n konepajakapasiteetti ja esikokoonpanotoiminnot täydentävät Betametin suunnittelu- ja asennustoimintoja, tehostaen kokonaistoimituksia asiakkaillemme.

Kumppanuusmallimme mahdollistaa asiakkaillemme myös sen, että kaikki palvelut ovat saatavissa yhdeltä toimittajalta, tarvittaessa vaikka “avaimet käteen” periaatteella.

Betamet Servicen suunnitteluosasto sijaitsee Mekafluid Oy:n konepajan läheisyydessä ja mahdollistaa tehokkaan ja ketterän vuorovaikutuksen suunnittelun ja valmistuksen/esikokoonpanon kanssa.

 

MEKAFLUID OY yrityksenä

MekaFluid Oy on perustettu 2018. Päätoimialamme ovat suuret esikokoonpanot kokonaistoimituksina hankinnoista testaukseen asti.

Kokonaisprojektointi sisältää tarvittavat valmistettavat osa- ja komponenttihankinnat, mekaaniset-, hydrauliset-, pneumaattiset ja sähköasennukset. Testaukset teemme joko asiakkaan ohjeilla itse tai yhdessä asiakkaan kanssa.

Teemme myös meriteollisuuteen vaativia hydrauliikkakoneikko kokoonpanoja sekä toimitamme hydrauliikan – ja pneumatiikan pienempiä kotelo- ja kaappikokoonpanotöitä testattuna.

Lisäksi toimitamme asiakkaille sopivalla toimitussisällöllä erilaisia rakenteita niin ruostumattomasta, haponkestävästä kuin rakenneteräksestäkin.

 

Tällä hetkellä suurimmat projektimme ovat paperiteollisuuteen ja lähinnä erilaisia jälkikäsittelyasemia, mm:

  • verhoasemia
  • rullaimia
  • rullantyöntimiä
  • rintatelan ravistimia

 

Toimimme aivan Jyväskylän reunalla, Laukaan Leppäveden kylässä. Hallissamme on reilu nostokapasiteetti. Siltanosturimme ovat 1 kpl 16 tn ja 1 kpl 20 tn. Henkilökuntaa meillä on n. 20 joista 14 asentajia ja 2 hitsaria. Lisäksi työllistämme säännöllisesti alihankkijoita. Oman kapasiteettimme lisäksi meillä on toimiva ja kustannustehokas alihankintaverkosto.

 

Kiinnostuitko tarjoamastamme? Ota yhteyttä!

Betamet Service Oy – Pasi Ahonen    Mekafluid Oy - Vesa Tikkanen