Oulun konepaja

Oulun tilauskonepaja on erikoistunut jaloterästen käsittelyyn. Palveluihimme kuuluvat levytyöstöt ja muokkaukset, teollisuusputkistot sekä monipuoliset hitsausmenetelmät (111,135,131,136,12,141). Konepajan koko henkilöstö on pätevyyskokeen suorittaneita luokkahitsaajia. Palvelemme asiakkaittemme lisäksi konsernin muita yksiköitä valmistamalla vaativia komponentteja ja tekemällä esikokoonpanoja. Teemme teollisuuden komponentteja, kuten painesäiliötä, raitiovaunujen hyttejä, suojatiloja kaivoksille, rakentamiseen teräsrakenteita ja kalusteita sekä elintarviketeollisuuden korkeat laatuvaatimukset täyttäviä tuotteita.

 
 

Konepaja palvelee myös lähialueen teollisuutta tuottamalla kunnossapidon palveluita. Erikoisosaamistamme on ruostumattomien ja haponkestävien materiaalien käsittely sekä niistä valmistettujen prosessilaitteiden muutos- ja korjaustyöt.

 

Referenssit

Stora Enso Nuottasaari, Stora Enso Veitsiluoto, Skoda Transtec, SSAB Raahe, Outokumpu, Oulun Energia, Valio ja Ekokem.

 

Peittaamo

Oulun tilauskonepajan yhteydessä toimii Pohjois-Suomen suurin peittauslaitos.  Materiaalin pinnassa oleva oksidi kalvo tuhoutuu mm. hitsausprosessin aikana ja ominaisuus on palautettava alkuperäiseen tilaan. Peittaus on happokäsittely, jossa ruostumattoman teräksen korroosion kestävyys saadaan palautettua. Peittausta voidaan tehdä peittausaltaassa, jonka koko on 8,6 x 1,5 x 1,5 metriä. Allaspeittaus soveltuu kappaleille, jotka voidaan upottaa kokonaisuudessa happoon. Allaspeittauksen lisäksi voimme suorittaa ruiskupeittausta, joka soveltuu tuotteille, jotka eivät kokonsa puolesta sovi altaaseen. Sellaisia tuotteita ovat mm. säiliöautojen isot säiliöt. Suoritamme peittausta myös asiakkaan kohteissa, jossa tuotteen koko tai sijainti ei mahdollista sen siirtoa peittaamoon. Kykenemme käsittelemään vuodessa noin 200 tonnia terästä. Peittaus tehdään ympäristöä kunnioittaen, kaikki huuhteluvedet puhdistetaan vedenkäsittelylaitoksessamme.

Peittaamme mm. maantiekuljetuksiin soveltuvia säiliötankkeja ja prosessisäiliöitä.

Asiakkainamme on prosessi- ja elintarviketeollisuutta, rakennusliikkeitä sekä konepajateollisuutta, Outokumpu, Efora, Kemira, Valmet, Oulun Energia, Valio, Nordic Tank Oy ja Ekokem.

Tilaustöiden lisäksi konepajallamme valmistetaan omia tuotteitamme, mm.

  • Katokset
  • Jäteastiat
  • Multipostilaatikot
  • Roska-astiat

Lisätietoa omista tuotteistamme saa täältä


Kysy lisää
Mikko Lehtola
Mikko Lehtola Konepajapäällikkö
Sälpätie 4, 90620 Oulu
0447393004