Muutos- ja modernisointiprojektit

Toimitamme useille eri teollisuuden alueille modernisointiprojekteja!

Modernisointi- ja muutosprojektit sisältävät suunnittelun, valmistuksen, tarvittaessa esikokoonpanon, asennuksen sekä hyvin usein käyttöönoton. Suunnitteluorganisaatiomme on erittäin monimuotoinen. Suunnittelijoiden säännöllinen koulutus ja hyvin erilaiset projektit ovat kilpailukykymme selkäranka. Sähkö, pneumatiikka, hydrauliikka ja ohjausjärjestelmäsuunnittelu on meille arkipäivää mekaanisen suunnittelun lisäksi useissa projekteissa. Metsäteollisuus sekä energiateollisuus ovat suurimmat asiakassegmenttimme. Kuitenkin vuosien aikana on muodostunut suuri joukko asiakasyrityksiä myös muilta teollisuussegmenteiltä.

Kysyntä sai Betametin aloittamaan suunnitteluun pohjautuvat projektipalvelut.

Teollisuuden aloilla on kysyntää yrityksestä, joka pystyy hoitamaan projektit suunnittelusta käyttöönottoon. Asiakkaiden resurssit ovat rajalliset projektien läpiviemiseen, tuotannon ohjaaminen ja tehtaiden/laitosten käynnissä pitäminen vie suurimman osan työajasta. Me hoidamme projektit, asiakas voi keskittyä omaan tekemiseen.

 

Toteuttamiamme projekteja

Betamet Service on viimeisen 8 vuoden aikana hoitanut metsä-, energia-, ajoneuvo- ja vesivoimateollisuuteen yli 200 projektia. Isoimmat projektit ovat olleet laitetoimituskokonaisuuksia mitkä ovat sisältäneet mekaniikan, sähkön, hydrauliikan, pneumatiikan, käyttöönoton sekä varaosatoimitukset. Runkojen uusinnat, laitteiden sijoitussuunnittelut ja turvallistamisprojektit ovat hyvin tavanomaisia projekteja, joita teemme vuosittain useita.

 

Miksi Betamet?

Betametilla on erittäin vahva suunnittelun osaaminen. Konepajamme ja auditoidut alihankintakonepajat ovat yhtä tärkeitä projektin onnistumisen kannalta. Asennukset ovat olleet aina leipälajimme. Nämä kolme eri tekijää yhdistettynä takaavat erittäin laadukkaan toimittajan niin isompiin kuin pienempiinkin modernisointi- ja muutosprojekteihin.

Suunnittelutoimistoimistomme sijaitsee Leppävedellä, Jyväskylän naapurissa.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, kerro tulevista tarpeistanne ja anna meidän hoitaa loput!

PYYDÄ TARJOUS
Sauli Arvonen
Sauli Arvonen Projektipäällikkö
040 764 6285