Levitystelat

Betamet Rolls Oy valmistaa, huoltaa ja modernisoi levitys- ja ulosvetoteloja. Annamme täyden 24/36 kk takuun kaikista tuotteistamme ja palveluistamme. Sekä itse valmistamistamme teloista, että huoltamistamme. Jokainen Betamet Rollsin valmistama levitystela on tilaajalle mittatyönä tehty yksilö. Jokainen tuottamamme tela lisää osaltaan myös asiakkaamme kilpailukykyä. Huollamme tai valmistamme lähes 200 telaa vuodessa.

Huollamme kaikki markkinoilla olevat levitys- ja ulosvetotelat

Käytämme huoltotyössämme alkuperäistyyppisiä varaosia. Työn nopeuden ja laadun takaa osaltaan kahden suurimman laakeritoimittajan kanssa solmittu laakeritoimitus- ja varastointisopimus. Pitkä kokemus ja teollisuuden tunteminen antavat valmistamillemme teloille selkeän lisäarvon. Meillä on mahdollisuus tarjota myös telojen irrotus- ja asennuspalvelu huollon yhteyteen.

 

Yksilöllinen huoltosopimus

Teemme aina yrityksellesi yksilöllisen huolto-ohjelman, joka kattaa kaiken tarvittavan, yksilöllisillä toimitusrajoilla. Huoltotyössä käytämme aina vain uusia, markkinoiden parhaiden toimittajien osia, jotka voidaan määritellä sopimukseen.

Teemme yhteistyötä erityisesti kaikkien pohjoismaiden paperi-, kartonki- ja sellunkuivauskoneita omistavien yrityksen kanssa Suomessa, Ruotsissa ja laajemminkin. Suurimpia asiakkaitamme on Valmet, UPM, Efora, Metsä, Stora Enso, Sappi, Kotkamills, Holmen Paper, Norske Skog ja Smurfit Kappa.

Olemme toimineet telahuollossa jo 34 vuotta ilman häiriöitä keskittyen laadukkaaseen ja tehokkaaseen palveluun. Olemme kehittäneet liiketoimintaamme tasaisesti asiakkaan eduksi, mistä osoituksena on kansainvälinen kilpailukykymme.

Kysy lisää
Jari Lindgren
Jari Lindgren Teollisuustie 36, 45360 Valkeala
040 743 4942