Laiteasennukset

Betamet on erikoistunut teollisuuden koneasennus- ja modernisointiprojekteihin. Olemme saavuttaneet vankan ammattitaidon ja laajan kokemuksen uusien laitteistojen asentamisesta ja modernisointia kaipaavien laitteiden uudistamisesta. Kokonaisprojekteissa vastaamme suunnittelusta, asennuksista ja käyttöönotosta. Yhä useampi projekti lähtee liikkeelle Betametin suunnittelusta, jossa huomioidaan alusta lähtien asiakkaan odotukset sekä tuotannon ja kunnossapidon tarpeet. Teemme myös laitteiden ja kokonaisten tehtaiden siirtoja.

Olemme hoitaneet useita kansainvälisten yritysten paperi- ja terästehtaiden asennusprojekteja eri puolilla maailmaa. Lukuisat onnistuneet projektit kertovat korkeasta ammattitaidostamme. Toimimme luotettavasti, turvallisesti ja aina aikataulun mukaisesti.

Yksi erikoistumisalueistamme on raskaan teollisuuden ilmalaitteiden asennukset. Esimerkkeinä paperikoneiden huuvat, lämmöntalteenottojärjestelmät, puhaltimet, polttimet, kanavistot, ilmakuivaimet, ajettavuuskomponentit ja imujärjestelmät.

Asiakkainamme on paperi-, teräs- ja kaivosteollisuutta sekä kone- ja laitetoimittajia, muun muassa Valmet, Andritz, Outokumpu, SSAB ja FQML Kevitsa Mining.

Kysy lisää
 Esa Kärki
Esa Kärki Johtaja, myynti ja projektit
Purkaamontie 4, 41310 Leppävesi
040 523 6658