Asennusvalvonta, työmaa- ja projektinjohtopalvelut

Tarjoamme asennusvalvonta- ja työmaapäällikkö/projektinjohtopalveluita teollisuuden eri osa-alueille. Meillä on laaja kokemus teollisuuden asennusvalvonnasta, niin omissa urakoissa, kuin asiakasprojekteissa. Projektien koko on vaihdellut pienistä, muutaman työntekijän projektista aina yli 200 työntekijän projekteihin. Näiden projektien myötä työmaavalvonta ja -toiminta haastavissakin ympäristöissä tullut tutuksi. 

Ensimmäinen erikoistumisalueemme oli sellu-, paperi- sekä prosessiteollisuuden asennusvalvonta ja asennukset, nykyään toimimme kaikilla teollisilla toimialoilla. Kokemusta on vuosien mittaan kertynyt etenkin terästeollisuudesta ja kaivosteollisuudesta, joihin olemme hoitaneet ja johtaneet satoja erikokoisia projekteja. Kokemuksellamme voimme tarjota koko työmaan asennusvalvonnan tai jonkin tietyn osa-alueen.

Henkilökuntamme on kokenutta ja heiltä löytyy paljon ongelmanratkaisukykyä, joten he ratkaisevat tarvittaessa asennuksen edetessä ilmenevät yllättävät ongelmat. Toimitamme työmaiden vetäjiksi ainoastaan vastuullisia ja kokeneita asennusvalvojia ja työmaapäälliköitä.

 

Missä toimimme?

  • Paperi-, sellu- ka prosessiteollisuuden valvonta ja projektinjohto
  • Terästeollisuuden projektien valvonta ja projektinjohto
  • Kaivosteollisuuden valvonta ja projektinjohto 

 

Miksi Betamet?

Betametilla on erittäin vahva osaaminen kaikkien edellä mainittujen toimialojen vaatimuksista ja toimintatavoista. Betametin projektiosaaminen on kertynyt 30 vuoden aikana, jonka aikana olemme toteuttaneet tuhansia erilaisia projekteja. Näinä vuosina kertynyt osaaminen antaa erinomaiset edellytykset johtaa ja seurata erilaisia sekä haastavia projekteja. Uskomme, että osaamisemme tuottaa lisäarvoa ja luo edellytykset projektin onnistumiselle.

Asiakkaitamme vuosien varrella on ollut Valmet, Andritz, SSAB, Boliden, Outokumpu ja monet muut yritykset.

Ota meihin yhteyttä, niin etsimme tarpeeseesi parhaat osaajat.

PYYDÄ TARJOUS
Juho Jokinen
Juho Jokinen Projekti-Insinööri
Työsuojelupäällikkö
040 825 0431