Laiteasennukset

Betamet on erikoistunut teollisuuden koneasennus- ja modernisointiprojekteihin. Olemme saavuttaneet vankan ammattitaidon ja laajan kokemuksen uusien laitteistojen asentamisesta ja modernisointia kaipaavien laitteiden uudistamisesta. Kokonaisprojekteissa vastaamme suunnittelusta, asennuksista ja käyttöönotosta. Yhä useampi projekti lähtee liikkeelle Betametin suunnittelusta, jossa huomioidaan alusta lähtien asiakkaan odotukset sekä tuotannon ja kunnossapidon tarpeet. Teemme myös laitteiden ja kokonaisten tehtaiden siirtoja.

Olemme hoitaneet useita kansainvälisten yritysten paperi- ja terästehtaiden asennusprojekteja eri puolilla maailmaa. Lukuisat onnistuneet projektit kertovat korkeasta ammattitaidostamme. Toimimme luotettavasti, turvallisesti ja aina aikataulun mukaisesti.

Yksi erikoistumisalueistamme on raskaan teollisuuden ilmalaitteiden asennukset. Esimerkkeinä paperikoneiden huuvat, lämmöntalteenottojärjestelmät, puhaltimet, polttimet, kanavistot, ilmakuivaimet, ajettavuuskomponentit ja imujärjestelmät.

Asiakkainamme on paperi-, teräs- ja kaivosteollisuutta sekä kone- ja laitetoimittajia, muun muassa Valmet, Andritz, Outokumpu, SSAB ja FQML Kevitsa Mining.

Kysy lisää
Esa Kärki
Esa Kärki Purkaamontie 4, 41310 Leppävesi
040 523 6658

Hyvä maine

Täyttämällä lupauksemme ja vastaamalla vaatimuksiin olemme rakentaneet perustan maineellemme. Se edellyttää jatkuvasti kovaa työtä ja erinomaista laatua. Maineemme on antanut meille mahdollisuuden toteuttaa projekteja eri puolilla maailmaa.

Putkistot

Betametilla on vankka ammattitaito painelaitesäädösten mukaisista teollisuuden prosessiputkistojen esikokoonpanosta ja asennuksista sekä lämmönvaihtimien ja paineastioiden asennuksista että valmistuksesta. Lisäksi meillä on runsaasti kokemusta erikoismateriaaleista valmistettujen tuotteiden asennuksista. Tällaisia ovat esimerkiksi lääketeollisuuden vaativat putkistot ja laitteet, joissa raaka-aineena ovat esimerkiksi hastelloy, titaani ja zirkonium. 

Asiakaskunta koostuu kemian-, teräs-, paperi-, kaivannais-, elintarvike- ja lääketeollisuudesta sekä kone- ja laitetoimittajista. Asiakkaitamme ovat muun muassa Outokumpu, SSAB, Stora Enso, Agnico Eagle, Kemira ja Fermion. 

Meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus teollisuuden putkistojen esikokoonpanosta ja asennuksista. Toimimme maailmanlaajuisesti. 

Kysy lisää
Timo Heikkinen
Timo Heikkinen Sälpätie 4, 90620 Oulu
040 504 9000

Menestystekijät

Betametin onnistuneet projektit perustuvat huolelliseen projektisuunnitteluun. Se on yksityiskohtaista ja hyvällä ammattitaidolla tehtyä työnsuunnittelua ja komponenttien esivalmistelua. Työn toteuttavat kokeneet, motivoituneet työntekijät ja työnjohto.

Konepajat

Oulun tilauskonepaja on erikoistunut jaloterästen käsittelyyn. Palvelemme asiakkaittemme lisäksi konsernin muita yksiköitä valmistamalla vaativia komponentteja ja tekemällä esikokoonpanoja. Teemme teollisuuden komponentteja, kuten painesäiliötä, rakentamiseen teräsrakenteita ja kalusteita sekä elintarviketeollisuuden korkeat laatuvaatimukset täyttäviä tuotteita. 

Oulun tilauskonepajan yhteydessä toimii peittauslaitos. Sen peittausaltaassa, jonka koko on 8,6 x 1,5 x 1,5 metriä, pystymme käsittelemään vuodessa noin 200 tonnia terästä. Suurten kappaleiden käsittelyyn käytämme ruiskupeittaustekniikkaa.

Asiakkainamme on prosessi- ja elintarviketeollisuutta, rakennusliikkeitä sekä konepajateollisuutta, muun muassa SSAB, Outokumpu, Efora, Kemira, Valmet, Oulun Energia, Valio ja Ekokem. 

Kempeleen konepajalla on parinkymmenen vuoden kokemus erikoismetallien hitsauksesta ja käsittelystä. Käytämme orbitaalihitsausta, jolla valmistuvat asiakkaidemme puhtaus- ja laatuvaatimukset täyttävät teollisuusputkistot, reaktorit, lämmönvaihtimet ja paineastiat. Tarvittaessa asennamme laitteet tai hoidamme koko projektin.

Kouvolan konepajassa huollamme, kunnostamme ja valmistamme paperiteollisuuden levitys- ja ulosvetoteloja. Kunnostettu tela vastaa kaikilta osiltaan nykyisten koneiden vaatimuksia ja tekniikkaa. Annamme täyden takuun kaikille tuotteillemme.

Tilauskonepaja

Oulu
Kysy lisää
Mikko Lehtola Sälpätie 4, 90620 Oulu
0447393004
Mikko Lehtola

Tilauskonepaja, erikoisputkistot

Kempele
Kysy Lisää
Jyri Nukari Takatie 3, 90440 Kempele
040 809 1700
Jyri Nukari

Levitystelat

Kouvola
Kysy lisää
Jari Lindgren Teollisuustie 36, 45360 Valkeala
040 743 4942
Jari Lindgren