Betamet Betamet

Betamet Betamet

Olemme erikoistuneet teollisuuden vaativiin kone- ja laiteasennuksiin sekä konepajatoimintaan. Teemme koneiden ja kokonaisten tuotantolinjojen purkuja sekä siirtoja. Monipuolisen osaamisemme olemme hankkineet vuosien varrella vaativissa projekteissa Suomessa ja eri puolilla maailmaa. Luottamukselliset, pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat meille tärkeitä.

Kehitämme jatkuvasti innovatiivisia toimintatapoja perinteisillä toimialoilla. Kiinteä yhteistyö ja hyvä tiedonvälitys asiakasyrityksen ja projektin osapuolten välillä on osa projektiemme tehokasta läpivientiä. Panostamme osaamiseen, laatuun, joustavuuteen ja pitäviin aikatauluihin. Työturvallisuuden ja ympäristönäkökohtien huomioon ottaminen jokapäiväisessä työssä kuuluu ammattitaitoomme. Pidämme sen, minkä lupaamme.

Joissakin projekteissa olemme vastanneet suunnittelusta, asennuksista ja käyttöönotosta.

Betametin konepajat toimivat tilauskonepajoina ja tukevat projekteja valmistaen niihin tarvittavia osia ja laitteita. Oulun konepajalla on ruostumattomien terästen peittauslaitos. Peittauslaitos on Pohjois-Suomen suurin ja peittaamaan pystymme suuriakin kappaleita. Joissakin tapauksissa käytämme ruiskupeittausta. Kempeleen konepaja on puolestaan erikoistunut erikoismateriaalien hitsauksiin, kuten titaani, hastelloy ja zirkonium.  Lisäksi huollamme ja valmistamme paperiteollisuuden levitysteloja.