etusivu
Betamet konserni tuottaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia kone-, putkisto-,automaatio-, kunnossapito- ja ilmalaiteasennuksia sekä konepajapalveluita nopeasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Asennukset ja kunnossapito koskevat mekaanisia laitteita, automaatiota, ilmalaitteita sekä teollisuusputkistoja ja paineastioita. Konsernin konepajat osallistuvat tarvittaessa projekteihin tekemällä vaativia esivalmistelutöitä. Konsernimme on erikoistunut myös vaativiin laitteiden ja laitteistojen irrotuksiin ja purkuihin. Betamet toteuttaa toimeksiannot asiakkaan ehdoilla, luotettavasti ja laadukkaasti sovitussa aikataulussa.

Workshop, Oulun konepaja, valmistaa ruostumattomasta teräksestä tuotteita, joista osa on sen omia. Osa tuotteista toteutetaan yhdessä rakentajien ja suunnittelijoiden kanssa, osa liittyy konsernin yhtiöiden projekteihin.

Automationin konepaja Jyväskylässä on erikoistunut teollisuuden eri kokoonpanoihin, ruostumattomasta teräksestä tehtyihin rakenteisiin sekä vaihdehuoltoon.

 

Monialaiset palvelut perustuvat konsernin tytäryhtiöiden ja tulosyksiköiden erilaisiin toimialoihin. Konsernin omiin palveluihin tukeutuva toiminta takaa joustavuuden, aikatauluihin sitoutumisen ja kustannustehokkuuden.

Luottamukselliset ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat tärkeä osa Betametin toimintastrategiaa. Kiinteä yhteistyö ja hyvä tiedonvälitys asiakasyrityksen ja sidosryhmien välillä varmistaa projektien tehokkaan läpiviennin.

Toimeksiantojen kesto voi vaihdella päivästä useaan kuukauteen, jopa vuoteen. Työn luonteesta ja asiakkaan tavoitteista riippuu, toteutetaanko työ kokonaishintaurakkana vai laskutustyönä.

Vuonna 2012 liikevaihto oli 36,7 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa oli 240 henkilöä.

Katso Betamet video (Flash video muodossa)